«Чому б і ні? Все можливо»: Судакова запитали, чи хотів би він пограти в Барселоні

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
197
0 голосів
«Чому б і ні? Все можливо»: Судакова запитали, чи хотів би він пограти в Барселоні
Георгій Судаков, фото: Шахтар
Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков розповів, в якому клубі хотів би продовжити кар'єру. Георгій також висловився про вплив війни на футбол в Україні.

Георгія Судакова запитали, в якому клубі він хотів би пограти.

«Я дуже багато працюю, я гравець Шахтаря і зараз хочу викладатися за команду. Хочу досягти великих результатів з Шахтарем. Хоча не буду заперечувати, що участь в одній з топ-5 ліг Європи була б кроком вперед у моїй кар'єрі. Не знаю, чи віддаю перевагу Прем'єр-лізі або Ла Лізі. Обидва ці чемпіонати – чудові.

У момент забитого м'яча Барселоні я ні про що не думав. Мені було байдуже, що я забив у ворота каталонців, хоча це був важливий гол. У той момент у мене було лише одне бажання: зрівняти рахунок. Чи хотів би я забивати голи у футболці Барси? Чому б і ні? Все можливо».

Також гравець розповів про вплив війни на футбол в Україні.

«Вторгнення Росії глибоко впливає на нас. Ми практично не бачимось із сім'ями, завжди перебуваємо в роз'їздах, граємо у футбол без глядачів при постійному звучанні сирен. Це дуже важко з психологічної точки зору, але, можливо, це додаткова мотивація для нас: ми хочемо добре виступити і якнайкраще представити свій народ», – цитує Судакова Sport.es.

  • В поточному сезоні Судаков провів за Шахтар 12 поєдинків в усіх турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість 21-річного українського півзахисника в 15 мільйонів євро.