Клуб Ла Ліги зацікавився гравцем Шахтаря: «гірники» готові розглянути можливість продажу футболіста

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
467
0 голосів
Клуб Ла Ліги зацікавився гравцем Шахтаря: «гірники» готові розглянути можливість продажу футболіста
Педрінью. Фото: Шахтар
Вінгер донецького Шахтаря Педрінью, який виступає на правах оренди за бразильський Атлетіко Мінейро, потрапив у сферу інтересів іспанської Сельти.

Сельта розглядає можливість підписання взимку 25-річного флангового півзахисника Шахтаря Педрінью, який з літа 2022 року виступає на правах оренди за бразильський Атлетіко Мінейро.

Іспанський клуб шукає підсилення на правий фланг атаки, оскільки Карлес Перес не демонструє очікуваного рівня через травми.

У Сельті високо оцінюють ігрові якості Педрінью і вважають, що він може стати цінним гравцем для команди. Трансферна вартість футболіста останнім часом продовжує знижуватись, і через це перехід вважається можливим для Сельти вже в січні.

Педрінью не хоче повертатися в Україну, тому Шахтар не проти розглянути можливість продажу півзахисника, повідомляє видання El Gol Digital.

Конкуренцію Сельті можуть скласти бразильські клуби. Зокрема, бажання викупити контракт Педрінью у «гірників» вже продемонстрував Палмейрас.

  • У нинішньому розіграші бразильської Серії А на рахунку Педрінью 13 матчів, в яких він відзначився двома результативними передачами.
  • Бразилець належить донецькому Шахтарю з 2021 року і має контракт з донеччанами до 2025-го.