Дженоа програла Кальярі в матчі Серії А: Малиновський записав в пасив жовту картку

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
553
0 голосів
Дженоа програла Кальярі в матчі Серії А: Малиновський записав в пасив жовту картку
Руслан Малиновський. Фото: Getty Images
Черга неприємностей для Дженоа у Серії А продовжується. Команда Руслана Малиновського в п'яти останніх іграх чемпіонату здобула лиш одну перемогу, а ще в трьох матчах зазнала поразки.

5 листопада в матчі 11 туру італійської Серії А Дженоа півзахисника Руслана Малиновського проводила виїзний матч проти Кальярі. Українець починав гру у стартовому складі генуезької команди.

У першому таймі гості змогли відкрити рахунок, але згодом дане взяття воріт було скасоване. Малиновський ж на 28-ій хвилині записав до свого пасиву жовту картку.

Все найцікавіше відбувалося у другій половині зустрічі. На 48-ій хвилині Кальярі відкрив рахунок, а зробив це Віола, який тільки по перерві вийшов на поле. Втім, недовго господарі були в лідерах.

За три хвилини Дженоа зусиллями Гудмундссона зрівняла рахунок, але баланс у цифрах на табло тривалий час генуезькій команди втримати не вдалося, за 18 хвилин Кальярі вдруге вийшов уперед.

Повернутися до гри та бодай вирівняти становище команді з Генуї не вдалося. Як наслідок – поразка від Кальярі.

Футбол. Серія А, 11-ий тур.

Кальярі – Дженоа – 2:1

Голи: Віола 48, Дзаппа 69 – Гудмундссон 51

  • Малиновський у даному поєдинку отримав 84 хвилини ігрового часу.
  • Він отримав від статистичних порталів наступні оцінки за свій виступ: Sofascore – 6.5 (друга з кінця серед гравців Дженоа), Whoscored – 5.9 (найгірша серед гравців Дженоа).
  • Генуезці після даної поразки продовжують перебувати на 15 місці Серії А, Кальярі ж дана перемога дозволила залишити зону вильоту.
  • Дженоа в п'яти останніх матчах чемпіонату здобула лиш одну перемогу, а ще в трьох матчах зазнала поразки.
  • Наступний матч команда Малиновського проведе 10 листопада вдома проти Верони.