Металіст програв, ведучи в рахунку в кінці матчу: клуб Ярославського офіційно не вийде в УПЛ

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
595
0 голосів
Металіст програв, ведучи в рахунку в кінці матчу: клуб Ярославського офіційно не вийде в УПЛ
Металіст – Буковина. Фото: ФК Металіст
Металіст був близький до того, щоб перервати серію без перемог, яка складала десять матчів, натомість харків'яни втратили шанси на вихід до групи підвищення.

4 листопада в матчі 15-го туру Першої ліги Металіст приймав чернівецьку Буковину.

Події у поєдинку розгорталися надто стрімко: на 19-ій хвилині гості відкрили рахунок, а ще за 11 хвилин харків'яни змогли відігратися. Невідомо, як команди діяли б далі за такої інтенсивності, адже наприкінці першого тайму гру аж майже на три години перервала повітряна тривога.

По виходу після такої затяжної паузи гол від Металіста стався лише один: від ексфорварда Динамо Євгена Ісаєнка, який на початку другої половини вивів харків'ян уперед. Наприкінці матчу завдяки пенальті Буковина вирівняла становище, а потім чернівецькі футболісти вирвали перемогу в поєдинку.

Футбол. Україна. Перша ліга, група А. 15-ий тур.

Металіст – Буковина – 2:3

Голи: Рязанцев 30, Ісаєнко 51 – Фарасеєнко 19, Палагнюк (пенальті) 83, 84.

  • Харків'яни не знають смаку перемог вже 11 матчів (три нічиїх, вісім поразок) та з сімома балами замикають турнірну таблицю групи А.
  • Таким чином, Металіст втратив усі шанси на те, щоб піднятися на місце вище шостого та навесні побореться за збереження прописки у Першій лізі.
  • Чернівчани ж перервали двоматчеву безвиграшну серію та принаймні до 5 листопада потіснили Прикарпаття з п'ятого місця. Івано-франківці саме цього дня проведуть матч проти бузівської Ниви.
  • З командою Олега Рипана 10 листопада зіграє на виїзді Металіст, а Буковина в Чернівцях 12 листопада прийматиме Епіцентр.