«Почеттіно доведеться вирішувати»: Мудрик може додати головного болю тренеру Челсі – в Англії розкрили деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
434
0 голосів
«Почеттіно доведеться вирішувати»: Мудрик може додати головного болю тренеру Челсі – в Англії розкрили деталі
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Google
Британські журналісти активно дискутують довкола центрального поєдинку 11-го туру АПЛ, яким стане лондонське дербі між Тоттенхемом та Челсі.

Днями стало відомо, що український вінгер Челсі Михайло Мудрик, повністю відновився після м’язового пошкодження і вже працює в загальній групі синіх.

Тож нині, за кілька діб до гри проти  Тоттенхему, наші британські колеги жваво дискутують, повернеться чи ні Мудрик в стартовий склад синіх на двобій проти «шпор».  

«Повернення Мудрика може дати Почеттіно багато приводів для роздумів. Український легіонер пропустив матч проти Брентфорду через травму, але раніше забив у ворота Арсеналу.

Саме Мудрик був важливим гравцем атаки, постійно кидав виклик оборонцям «канонірів».

Однак, однозначної думки щодо Мудрика, оглядачі порталу football.london не мають.

«На матч проти Блекберна тренер провів ротацію, залишивши Тьяго Сілву та Леві Колвілла відпочивати. Натомість Ріс Джеймс вперше вийшов зі старту після матчу з Ліверпулем (13 серпня, – прим. «СЕ»). Це був довгоочікуваний вихід.

Почеттіно доведеться вирішувати (повертати Мудрика в старт чи ні, – прим. «СЕ»)». 

  • Після поразки від Брентфорда в десятому турі АПЛ (0:2) Челсі опустилось на одну позицію і нині займає 10-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі Челсі зійдеться в лондонському дербі з Тоттенхемом. Поєдинок заплановано на 6 листопада. Початок гри о 22:00.
  • У поточному сезоні Михайло Мудрик провів за Челсі вісім поєдинків в усіх турнірах: два голи.
  • Поєдинок 1/8 фіналу Кубка футбольної ліги проти Блекберна (2:0), який відбувся 1 листопада, Михайло Мудрик дивися з трибуни «Стемфорд Брідж». Наш співвітчизник мав розтягнення м’яза.  
  • Transfermarkt оцінює Мудрика в 45 мільйонів євро.