«Зінченко виглядає підозрілим в обороні»: англійська преса винесла вердикт українцю після провалу з Вест Хемом

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
660
0 голосів
«Зінченко виглядає підозрілим в обороні»: англійська преса винесла вердикт українцю після провалу з Вест Хемом
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Думки англійської преси в оцінках гри Олександра Зінченка в матчі Кубка ліги з Вест Хемом різняться. Хоч дії українця в захисті усі розкритикували, але деякі журналісти відзначили його гру в півзахисті.

Англійська преса резюмувала дії Олександра Зінченка у програному матчі з Вест Хемом (1:3), який обернувся для Арсенала вильотом з Кубка ліги. Деякі виокремили гру українця в півзахисті, але щодо дій у захисті солідарні всі – Зінченко зіграв не найкращим чином.

Goal – 3/10

«Не в найкращій формі. Вимкнувся в ході гри, що призвело до кутового, після якого Вест Гем вийшов вперед. В обороні він все ще виглядає підозріло, що показав і другий гол».

Pain in the Arsenal – 5/10

«Спійманий в обороні на другому голі. У володінні м'ячем гравець вичерпав себе».

Evening Standard – 5/10

«Як і слід було очікувати, брав активну участь у грі і віддав кілька чудових гольових передач вперед. Однак його занадто легко пройшли в момент голу Кудуса, і незабаром після цього він був замінений».

The Sun – 6/10

«Дав Вест Хему кілька тактичних проблем, коли вийшов у півзахист, хоча Едсон Альварес чудово з ним впорався. Залишив занадто багато простору під час голу Кудуса, оскільки не зміг щільно притиснутись до свого оппонента, за що і поплатився».

Football.london – 5/10

 «Незвично розгублено володів м'ячем протягом більшої частини матчу. Занадто часто віддавав м'яч залегко. Вийшов з позиції за другого голу, хоча пас Аґерда був прекрасним».

  • Cаме з-під українця Мохаммед Кудус забив другий гол Вест Гема, розкрутивши нашого співвітчизника ледь не на 360 градусів.
  • На полі Зінченко провів 57 хвилин, після чого його замінив японець Такехіро Томіясу.
  • Матч у Кубку ліги став для Олександра 13-им у поточній кампанії, яку українець поки проводить без гольових дій.
  • Наступну гру Арсенал проведе 4 листопада у Ньюкаслі проти однойменної команди.