Трубін провів «сухий» матч за Бенфіку: команда українця здобула першу перемогу в Кубку ліги

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1268
0 голосів
Трубін провів «сухий» матч за Бенфіку: команда українця здобула першу перемогу в Кубку ліги
Анатолій Трубін. Фото: Getty Images
В українському дербі між Арукою Богдана Милованова та Бенфікою Анатолія Трубіна, яке мало місце в матчі Кубка португальської ліги, впевнену перемогу здобула лісабонська команда.

31 жовтня матч другого туру групи В Кубка португальської ліги подарував українське дербі, в якому Арука захисника Богдана Милованова приймала Бенфіку воротаря Анатолія Трубіна. Перший починав гру з лави запасних, а ось другий потрапив до стартового складу «орлів».

Фаворитом даного поєдинку була лісабонська команда і вже з перших хвилин вона почала виправдовувати цей статус, а на 26-ій хвилині Анхель ді Марія відкрив рахунок. Хоч Трубін без роботи не лишався, але на перерву команди пішли за мінімальної переваги Бенфіки.

Перед початком другої сорокап'ятихвилинки на полі з'явився Милованов, а ще за десять хвилин «орли» подвоїли рахунок, але взяття воріт Жоау Маріу після втручання VAR було скасовано. Вже в середині другого тайму Артур Кабраль таки забив чистий гол і Бенфіка таки оформила двохгольову перевагу.

Арука ж нічим відповісти не змогла і в підсумку залишила ворота Трубіна в недоторканості.

Футбол. Кубок португальської ліги. Група В, другий тур.

Арука – Бенфіка – 0:2

Голи: ді Марія 26, Кабраль 74

  • Трубіна за виступ проти Аруки статистичний портал Sofascore нагородив оцінкою у 7.8 балів. Це найвища оцінка у матчі разом з захисником Бенфіки Феліпе Морато.
  • Милованов ж отримав за зіграний другий тайм оцінку в 6.7 балів, що є посереднім показником гравця Аруки у даному поєдинку.
  • Після одного зіграного матчу Кубка ліги Бенфіка має три очки у активі та обходить Аруку, в якої стільки ж пунктів.
  • 21 грудня «орли» проведуть заключний матч своєї групи проти АВС.