«Він забив купу голів минулого сезону»: Маркевич прокоментував результати «Золотого м'яча» 2023 року

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
617
0 голосів
«Він забив купу голів минулого сезону»: Маркевич прокоментував результати «Золотого м'яча» 2023 року
Ліонель Мессі. Фото: Reuters
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував результати «Золотого м'яча» 2023 року. Найкращим гравцем було визнано Ліонеля Мессі.

Мирон Маркевич прокоментував перемогу Ліонеля Мессі на церемонії нагородження «Золотого м'яча» 2023 року:

«Я не думаю, що Мессі заслуговував отримати «Золотий м’яч» цього року, хоча він самий сильний гравець в історії футболу.  Виграш чемпіонату світу – це єдине, що можна відзначити у Мессі минулого сезону. У нього вже є сім «Золотих м’ячів», куди йому восьмий? Це не доцільно. Мій фаворит – Холанд. Він набив купу голів минулого сезону та виграв требл.

Другим поставлю Мбаппе. Також мені сьогодні імпонує Беллінгем, він дуже молодий, але є топ-гравцем. Думаю, Беллінгем буде претендувати на наступний «Золотий м’яч». Він – унікальний футболіст, я давно таких не бачив», – заяви тренер Карпат в коментарі для Українського футболу.

  • У минулому сезоні Ліонель Мессі провів 41 матч за ПСЖ, у яких забив 21 гол та віддав 20 результативних передач. З парижанами він виграв Суперкубок та чемпіонат Франції.
  • Також Лео виграв ЧС-2022 із збірною Аргентини. Там він у семи зустрічах забив сім голів та оформив три асисти.
  • Раніше Ліонель Мессі сім разів вигравав «Золотий м'яч»: в період із 2009 року по 2012 рік, а також у 2015, 2019 та 2021 роках.