«Були неефективними»: Шмідт відреагував на осічку Бенфіки, пригадавши пропущений гол Трубіна

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
602
0 голосів
«Були неефективними»: Шмідт відреагував на осічку Бенфіки, пригадавши пропущений гол Трубіна
Анатолій Трубін. Фото: Google
Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт прокоментував підсумок поєдинку дев'ятого туру чемпіонату Португалії проти Каса Пії (1:1), виокремивши гру воротаря Анатолія Трубіна.

Рогер Шмідт після втрати очок у грі дев'ятого туру португальської Бетклік ліги проти Каса Пії (1:1), був дуже незадоволений грою своїх підопічних.

Спеціаліст насамперед наголосив на поганій реалізації та помилках в захисті, які зрештою і призвели до пропущеного голу.

«Дуже розчарований. Хотіли виграти після вівторка (поразка від Реал Сосьєдаду 0:1 в Лізі чемпіонів, – прим. «СЕ»), хотіли показати хорошу гру. Ми добре почали, грали в хороший футбол, вдалося натиснути і забити. Ми створювали моменти, але були неефективними.

В захисті ми зробили дві помилки, у першій Трубін відбив пенальті, а в другій пропустив», – наводить слова Шмідта рортал Maisfutebol.

  • Після дев'яти турів Бенфіка має в активі 22 очки та наразі посідає першу сходинку в турнірній таблиці. Другим йде Спортінг. У зелено-білих теж 22 пункти, але є гра в запасі. 
  • В наступному турі «орли» зіграють на виїзді проти Шавіша. Поєдинок заплановано на 4 листопада. Початок гри о 17:30. 
  • Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку вісім поєдинків в усіх турнірах: пропустив сім голів.