Рух U-19 здобув вольову перемогу над Сараєво: відомий наступний суперник львів’ян у Юнацькій лізі УЄФА

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
725
0 голосів
Рух U-19 здобув вольову перемогу над Сараєво: відомий наступний суперник львів’ян у Юнацькій лізі УЄФА
Фото: ФК Рух
У поєдинку-відповіді 1/2 фіналу шляху чемпіонів Юнацької Ліги УЄФА львівський Рух зумів створити камбек та перемогти на виїзді боснійський Сараєво (3:1).

Поєдинок у Сраєво розпочався для українського клубу гірше не вигадаєш: вже на четвертому оберті хвилинної стрілки м'яч опинився за спиною Маркіяна Бакуса. Відзначився півзахисник боснійців Фаруд Бездроб.

Однак розвинути успіх господарям не вдалося, а львів'яни швидко опанувавши себе, ще до перерви рахунок зрівняля. Відзначився Сергій Панченко, який замкнув простріл з правого флангу від Іллі Поповського. 

Ще до перерви Рух мав виходити вперед, але Назар Касарда не зумів реалізувати пенальті. Однак те, що не вдалося зробити в таймі першому, вийшло в другому.

На 65-й хвилині швидку атаку Руха точним ударом трансформував в гол Костянтин Квас, який має подякувати... форварду Сараєво Поповичу. Сергей відпрацьовуючи в захисті припустився фатальної помилки промахнувшись по м'ячу, намагаючись дістати його в підкаті, перериваючи передачу.

А добив Сараєво ударний дует Руха Федор – Пастух: Олег знайшов Євгена в штрафному класною розрізною перадачею і капітан не схибив, елегантно підсікши м'яч над голкіпером боснійців Сутковічем.

Юнацька Ліга УЄФА 2023-24. Плей-оф переможців. Матч-відповідь. 

Боснія і Герцеговина, Сараєво. Стадіон імені Асіма Ферхатовіча-Гасе.

Сараєво U-19 Рух Львів U-19 1:3 (1:1)

Голи: Бездроб, 4 – Панченко, 24, Квас, 65, Пастух, 84.

  • У першому матчі Рух та Сараєво зіграли в результативну нічию (1:1).
  • В наступному, фінальному раунді Молодіжної ліги УЄФА Рух зіграє проти датського Мідтьюлланду, який за сумою пдовх матчів (2:2, 0:0), лише в серії післяматчевич пенальті подужав португальський Фамалікан.