Лунін незадоволений ситуацією у Реалі: український голкіпер хоче отримувати більше ігрового часу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
242
0 голосів
Лунін незадоволений ситуацією у Реалі: український голкіпер хоче отримувати більше ігрового часу
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін все більше невдоволений тим, як складається його ситуація у команді. Іспанський клуб поки що не планує продовжувати контракт з українцем.

В нинішньому сезоні Андрій Лунін два рази вийшов в стартовому складі мадридського Реала.

Однак після цього мадридці підписали на правах оренди із Челсі Кепу Аррісабалагу, який виходив в старті в усіх матчах після підписання.

Андрій Лунін незадоволений, що навіть травма Тібо Куртуа не дала йому більше ігрових хвилин, а сам він змушений чекати на матчі Кубка Іспанії, щоб вийти на поле в офіційному матчі.

Наразі немає ознак того, що контракт Луніна з Реалом буде продовжений, повідомляє іспанське видання Relevo. Угода Андрія з клубом із столиці Іспанії розрахована до 30 червня 2024 року.

Щоправда, наголошується, що наставник Карло Анчелотті задоволений професіоналізмом Луніна. Андрій не показує своє невдоволення та добре працює на тренуваннях.

Мадридський клуб загалом влаштовує нинішня ситуація, адже Андрій все ще залишається молодим кіпером з однією з найменших у команді зарплат.

  • Лунін перейшов до Реалу у 2018 році із Зорі і з тих пір тричі їздив до оренди: Леганес (2018-2019), Вальядолід (2019-2020), Ов'єдо (2020).
  • У складі мадридців він загалом провів вже 19 матчів, в яких пропустив 20 голів та п'ять разів зберіг свої ворота сухими.
  • У вівторок, 24 жовтня, команда Карло Анчелотті зіграє на виїзді проти Браги у ЛЧ. Початок о 22:00.