Шахтар знайшов заміну Срні на батьківщині ван Леувена: джерело розсекретило подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
797
0 голосів
Шахтар знайшов заміну Срні на батьківщині ван Леувена: джерело розсекретило подробиці
Даріо Срна під час тренування «гірників». Фото: ФК Шахтар
Журналіст-блогер Володимир Звєров розповів, що представники донецького Шахтаря спілкувалися з тренером із Нідерландів з приводу його працевлаштування в клубі Ріната Ахметова.

Володимир Звєров спробував видати на-гора вогняний інсайд стосовно персони потенційного нового тренера донецького Шахтаря, але… Прізвище спеціаліста не озвучив. 

«З того, що я чув, одним з кандидатів є один спеціаліст з Нідерландів. Тобто є спеціаліст, ім’я якого я поки що сказати не можу, з яким відбувався контакт і діалог.

Звичайно, що буде багато чуток, пов’язаних з хорватськими тренерами», – сказав Звєров в ефірі ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

  • Після 11-ти турів (10 зіграних матчів) донецький клуб посідає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить два пункти.
  • У середу, 25 жовтня, Шахтар зустрінеться на виїзді з Барселоною у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.
  • Попередній головний тренер Шахтаря голландець Патрік ван Леувен, був офіційно звільнений 16 жовтня. Нині в якості в.о. донецькою команою керує Даріо Срна.
  • Патрік ван Леувен очолив «гірників» у липні 2023 року, змінивши на посту хорватського спеціаліста Ігора Йовічевича.
  • Під керівництвом Патріка ван Леувена донецька команда провела 12 офіційних поєдинків: два в Лізі чемпіонів, один в Кубку України, дев'ять в українській Прем'єр-лізі.