«Проти Арсенала він має вийти з лави запасних»: в Англії винесли вирок Мудрику перед матчем Челсі в АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1719
0 голосів
«Проти Арсенала він має вийти з лави запасних»: в Англії винесли вирок Мудрику перед матчем Челсі в АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Британські журналісти жваво дискутують довкола головного поєдинку вихідних в рамках дев'ятого туру АПЛ – лондонського дербі між Челсі та Арсеналом.

Наші британські колеги з сайту Football London – Боббі Вінсент і Скотт Троттер вирішили влаштувати на просторах свого порталу дискусію з приводу стартового складу Челсі на поєдинок дев’ятого туру АПЛ проти Арсеналу.

Sport-express.ua виокремив найважливіше, що англійці сказали з приводу українця Михайла Мудрика.

«Трійка півзахисту має залишитися такою ж, як і в матчі з Бернлі. Незважаючи на те, що Михайло Мудрик забив у складі збірної України, в цьому матчі він повинен вийти з лави запасних.

Коул Палмер і Рахім Стерлінг мають розташовуватися по обидва боки від Ніколаса Джексона, який буде прагнути забити втретє поспіль у складі синіх», – вважає Боббі Вінсент.

Скотт Троттер більше уваги приділив моменту з грою чималої кількості гравців Маурісіо Почеттіно за свої національні збірні і від цього відштовхувся у своєму прогнозі стартового сладу Челсі.

«Після міжнародної перерви, потрібно приймати чимало непростих рішень, оскільки подорожі впливають на відновлення гравців.

Санчес, Тьяго Сілва та Стерлінг - єдині гравці, з якими Почеттіно провів багато часу на тренуваннях протягом останніх двох тижнів. Схоже, саме воні і збережуть свої місця в стартовому складі».

Однак і ті гравці, які грали в поєдинках за свої збірні, мають певні козирі – повноцінну ігрову практику.

«Палмер і Мудрик вважають, що вони зробили достатньо, щоб потрапити до стартового складу Челсі, причому перший, ймовірно, збереже перевагу, враховуючи останній вихід Стерлінга зліва, де перевага надається Мудрику», – сказав  Троттер.

  • Челсі наразі посідає 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі 11 очок.
  • У поточному сезоні вінгер синіх Михайло Мудрик провів за Челсі сім поєдинків в усіх турнірах: один гол.
  • Після восьми турів команда Мікеля Артети має в активі 20 очок та посідає другу сходинку в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги. У «канонірів» порівну залікових балів з Тоттенхемом.
  • Поєинок Челсі – Арсенал відбудеться завтра, 21 жовтня. Початок о 19:30 за Києвом.