Ексзірка Металіста отримав дискваліфікацію на два роки: у іменитого гравця знайшли допінг

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
567
0 голосів
Ексзірка Металіста отримав дискваліфікацію на два роки: у іменитого гравця знайшли допінг
Папу Гомес. Фото: sport-xl.org
Не встиг ексвінгер Металіста Папу Гомес дебютувати за італійську Монцу, як аргентинця відсторонили від футболу на два роки. Все діло в заборонених речовинах, які виявили в тілі Гомеса.

Колишня зірка Металіста Папу Гомес, якому в лютому виповниться 36 років, залишиться поза футболом на тривалий термін. У крові футболіста знайшли заборонену речовину.

Діло було перед стартом чемпіонату світу в Катарі, а саме на тренуванні Севільї, коли лікарі несподівано прийшли для проведення антидопінгового контролю.

За версією футболіста, він погано провів ніч кількома днями раніше, що призвело до того, що він прийняв сироп від одного зі своїх синів без попередньої консультації з лікарями клубу.

Втім, Гомес доклав титанічних зусиль, щоб зіграти на чемпіонаті світу, де збірна Аргентини стала чемпіоном, але дворічне відсторонення для 35-річного футболіста може поставити хрест на його подальшій кар'єрі.

Як відзначило видання Relevo, залишається невідомим, чи подасть він апеляцію і чи вдасться йому пом'якшити санкцію.

  • Наприкінці серпня Гомес приєднався до Монци, за яку провів лише два поєдинки в Серії А.
  • За вищезгадану Севілью аргентинець виступав з зими 2021 року. З андалусійським клубом у 2023 році Гомес виграв Лігу Європи.
  • Українському вболівальнику вінгер знайомий по виступам за харківський Металіст у сезоні 2013/2014.
  • Провів за жовто-синіх 24 поєдинки, в яких забив чотири голи та віддав шість асистів.