«Футболісти дуже захоплені азартними іграми»: Баранка – про скандал зі ставками в італійському футболі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
174
0 голосів
«Футболісти дуже захоплені азартними іграми»: Баранка – про скандал зі ставками в італійському футболі
Франческо Баранка. Фото: УАФ
Голова комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка поділився своєю думкою з приводу скандалу зі ставками в італійському футболі.

Франческо Баранка висловив свою думку щодо скандалу зі ставками в італійському футболі:

«Думаю, 90% футболістів роблять ставки. Це моє особисте враження, засноване на тому, що я бачу. Футболісти – це молоді люди, які так чи інакше близькі до різних азартних ігор, чи то ставки, чи то казино.

Люди в Італії загалом дуже захоплені азартними іграми. А футболісти – саме той типаж, який потенційно схильний до азартних ігор: у них багато вільного часу, купа грошей, величезний змагальний дух і потреба в адреналіні», – заявив Баранка в інтерв'ю Tuttomercatoweb.

Нагадаємо, що прокуратура Турина повідомила про слідчі дії щодо Сандро Тоналі та Ніколо Дзаньоло через нелегальні азартні ігри. Першим фігурантом справи про нелегальні ставки серед італійських футболістів став гравець Ювентуса Ніколо Фаджолі.

  • Франческо Баранка став головою Комітету етики та чесної гри УАФ у 2016 році.
  • У червні 2020 року за ініціативи Баранки була укладена угода з оператором спортивних даних Feedconstruct, який роком пізніше став спонсором комітету арбітрів УАФ.