«У нас немає стільки талановитих гравців, як у Бразилії, але є характер»: Зінченко розповів про гру з Мальтою

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
225
0 голосів
«У нас немає стільки талановитих гравців, як у Бразилії, але є характер»: Зінченко розповів про гру з Мальтою
Олександр Зінченко, фото: Google
Капітан збірної України Олександр Зінченко прокоментував матч відбору до Євро-2024 проти команди Мальти (3:1).

Олександр Зінченко прокоментував перемогу над Мальтою.

«Всі ми розуміли, що це дуже важлива гра для нас. Найголовніше, що здобули три очки, показали характер. Дуже хороша реакція на пропущений м'яч. Так буває у футболі, коли пропускаєш першим, і потрібно повернутися в гру якомога швидше. Це те, що в нас вийшло.

Багато разів казав, що за той час, коли грав у Європі, бачив багато талановитих гравців серед інших збірних, інших країн. Можливо, у нас немає стільки талановитих гравців, як у Бразилії, але одне в нас є, і це нікуди не забереш від нас. Це характер. Це не лише стосується футболу, але й наших бійців».

Зінченко також розповів про майбутню гру проти Італії у листопаді.

«Домашня» гра проти Італії? Скажу, що де б ми зараз не грали, на стадіонах дуже багато українців. Ми живемо у непростий час, люди все одно приходять та підтримують. Це мотивує ще більше. Де б ми не грали, впевнений, що українці нас підтримуватимуть», – сказав Зінченко в коментарі для «Суспільне».

  • Останню гру в рамках кваліфікації до Євро-2024 команда Сергія Реброва проведе 20 листопада проти Італії. Цей поєдинок відбудеться у Німеччині на леверкузенській «БайАрені».