«Це мене трохи збентежило»: Довбик розповів, за що переживав у грі з Мальтою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
263
0 голосів
«Це мене трохи збентежило»: Довбик розповів, за що переживав у грі з Мальтою
Артем Довбик. Фото: УАФ
Нападник збірної України Артем Довбик поділився враженнями від перемоги у матчі з Мальтою в рамках відбору на чемпіонат Європи 2024 року.

Артем Довбик поділився враженнями від перемоги (3:1) у матчі з Мальтою:

«Ми очікували, що матч буде дуже складним. Мальта грає на своєму полі досить оборонно, і вони завжди шукають свої моменти на контратаках. Тому ми готувалися до важкої гри. Однак після пропущеного голу ми знайшли впевненість, почали грати в наш стиль і здобули перемогу. Коли я бив пенальті, воротар довго залишався на лінії воріт, і це мене трохи збентежило.

Я радий, що забив. Зараз я почуваюся впевненіше, і я впевнений, що в майбутніх схожих ситуаціях прийматиму інші рішення. Важливо віддати всі сили у наступному матчі, і це буде зовсім інша гра порівняно з тим, що було в Італії», – заявив форвард в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Свою останню гру в рамках кваліфікації синьо-жовті проведуть 20 листопада проти Італії. Цей поєдинок відбудеться у Німеччині на леверкузенській «БайАрені».
  • В нинішньому сезоні Артем Довбик провів у Ла Лізі дев'ять матчів, в яких забив три голи та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт українця з каталонцями розрахований до 2028 року.