«Хто тепер зупинить цих чарівників м'яча? Еритрея?: збірна росії осоромилась проти Кенії – реакція фанатів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
434
0 голосів
«Хто тепер зупинить цих чарівників м'яча? Еритрея?: збірна росії осоромилась проти Кенії – реакція фанатів
Вболівальники збірної росії. Фото: Google
Вболівальники національної збірної росії прокоментували чергову «феєричну» гру підопічних Валерія Карпіна, які напередодні розписали мирову нічию з Кенією (2:2).

Національна збірна росії, ізольована від всього цивілізованого світу через божевільного президента РФ владіміра путіна, який розв’язав війну проти України, продовжує ганьбитися в товариських поєдинках.

Напередодні команда Валерія Карпіна ледь врятувалась від поразки в матчі з Кенією (2:2), що виклакало жваву реакцію фанатів болотяників.

«Спорт Експрес» відібрав найсмачніші коментарі фанатів росії з мережі:

Stepan32R: «Вже 8 матчів без поразок, хто ж тепер зупинить цих чарівників м'яча? Бангладеш? Еритрея? А може, збірна Папуа-Нової Гвінеї?». 

Atsuktuvas: «Ця серія без поразок прямо проситься в ролик «Санкції роблять нас сильнішими». Режисер Рома Ротенберг». 

4k4mvz7nyh: «А за що Валера та його штаб гроші отримують?». 

Sporno: «Що усі хочуть від збірної? Це просто тренування, я б навіть по телевізору його не показував. Якщо хочете нормального відношення, мотивації, очей, що горять, від футболістів, то зателефонуйте або напишіть одній людині.

Може років через два нас розбанять. А поки що їмо кал великими ложками». 

JBa: «Краще взагалі не грати, ніж грати так».

vitygan: «Рівень Збірної опустили нижче за плінтус, це і гра, і стадіон, і вболівальники, і суперник, який грає навіть без прізвищ на майках».

Товариська гра

росія – Кенія 2:2 (1:2)

Голи: Соболєв, 8, Обляков, 89 – Акуму, 16, Джума, 36.

  • 10 жовтня Виконком УЄФА під час свого засідання не зміг знайти технічне рішення, яке б дозволило російським збірним повернутися в міжнародний футбол.
  • Кількома тижнями раніше стало відомо, що УЄФА мала намір допустити до змагань під своєю егідою молодіжні команди збірної росії U-17: хлопчачу та дівочу. 
  • 4 жовтня, з'явилась інформація, що ФІФА розглядає скасування повної заборони для збірних росії на участь у міжнародних турнірах.
  • З початком повномасштабної війни в Україні всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.