Кадрова катастрофа Барселони перед матчем з Шахтарем у ЛЧ: у каталонців травмувався вже сьомий гравець основи

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
246
0 голосів
Кадрова катастрофа Барселони перед матчем з Шахтарем у ЛЧ: у каталонців травмувався вже сьомий гравець основи
Араухо та Бальде. Фото: EFE
Захисник каталонської Барселони Алехандро Бальде зазнав травми у розташуванні національної збірної Іспанії та ризикує не зіграти проти Шахтаря у Лізі чемпіонів.

Сьогодні, 13 жовтня, розташування збірної Іспанії покинули Ніко Вільямс та Алехандро Бальде. Про це повідомив твіттер місцевої федерації футболу. 

Оборонця каталонського гранда замінили після перерви у матчі відбору до чемпіонату Європи 2024 року проти Шотландії (2:0). Гравець відчув дискомфорт у підколінному сухожиллі. 

За інформацією Mundo Deportivo, Бальде має повернутись до свого клубу, де пройде поглиблене медичне обстеження і отримає точний діагноз щодо своєї травми. 

Нині в лазареті команди Хаві вже перебуває одразу шість футболістів основного складу: Педрі, Френкі де Йонг, Рафінья, Лєвандовскі, Кунде та Ямала.

  • Поєдинок третього туру групового етапу Ліги чемпіонів Ліги Барселона – Шахтар відбудеться 25 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Наразі в групі Н Барселона маючи шість очок після двох матчів, впевнено посідає першу сходинку. В активі Шахтаря – три очки. «Гірники» розмістилися на третьому місці. 
  • Алехандро Бальде у поточному сезоні зіграв за каталонців у десяти поєдинках в усіх турнірах: одна результативна передача.