«Для них це не великі гроші»: Палкін розповів, скільки Шахтар вимагає від Тоттенгема за Соломона

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
582
0 голосів
«Для них це не великі гроші»: Палкін розповів, скільки Шахтар вимагає від Тоттенгема за Соломона
Тете та Манор Соломон, фото: Google
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін поділився подробицями перемовин із Тоттенгемом щодо компенсації за перехід ізраїльського півзахисника Манора Соломона.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін поділився подробицями переговорів із Тоттенгемом щодо компенсації за перехід ізраїльського півзахисника Манора Соломона.

«Ми зараз знаходимося у переговорному процесі. Я сподіваюся, що ми знайдемо рішення. Ми хочемо покрити наші втрати. Для Тоттенгема це не великі гроші. Ми заплатили 6,5 мільйонів євро, і я не вважаю, що це величезні гроші для клубу рівня Тоттенгема, який грає в АПЛ. Я вірю, що можна покрити ці втрати

Я вірю, що ми знайдемо рішення. Я не знаю, чи погодяться вони на 6,5 мільйонів, але я вірю, що ми знайдемо рішення. З іміджевого погляду їм не потрібен такий кейс. Я вірю, що максимум за два тижні ми знайдемо рішення», – сказав Палкін в коментарі для ESPN.

  • Соломон перейшов в Тоттенгем на правах вільного агента, підписавши контракт до 2028 року. Угода футболіста з українським клубом закінчувалась 31 грудня 2023-го. ФІФА видала дозвіл на дострокове припинення контракту через війну в Україні.
  • Наприкінці серпня донецький клуб звернувся до Європейського суду з прав людини щодо компенсацій за трансфери двох легіонерів – Соломона в Тоттенгем та Тете в Галатасарай.
  • У цьому сезоні 24-річний Соломон зіграв шість матчів в АПЛ та віддав два асисти. Тоттенгем втратив лише чотири очки у семи турах АПЛ і посідає друге місце, відстаючи на один пункт від Манчестер Сіті.