«Невже ви не розумієте головної мотивації?»: Вацко відверто відреагував на скандал Коломойський-Циганик

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
728
0 голосів
«Невже ви не розумієте головної мотивації?»: Вацко відверто відреагував на скандал Коломойський-Циганик
Віктор Вацко та Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий журналіст Віктор Вацко поділився думкою щодо позиції свого колеги Ігоря Циганика, який був готовий взяти ексвласника Дніпра Ігоря Коломойського на поруки.

У понеділок, 25 вересня, на засіданні Київського апеляційного суду Ігор Циганик разом з цілою плеядою працівників 1+1 намагався взяти на поруки Коломойського, але суддя залишив без змін запобіжний захід олігарху.

Віктор Вацко відверто заявив, що Циганик підтримує Коломойського, тому що має фінансовий інтерес.

«Я з ним про цю тему не говорив, але насправді це дуже легко зчитується. Невже ви не розумієте головної мотивації? Невже ви не розумієте, що Ігор понад 10 років працює в структурі Коломойського. Відповідно понад 10 років Циганику платить зарплату Коломойський».

Вацко зізнався, що своїм вчинком Циганик його не здивував.

«Тому те, що було в суді – це проста вірність. І з цієї точки зору я здивувався б, якби Циганика серед інших облич з «плюсів» на цьому суді не було.

Для мене вчинок Циганика десь навіть очікуваний. Я не здивований, мене це не зачепило. Здивований деякою аргументацією, та тим, що він наговорив, але позицією я не здивований», – сказав Вацко у програмі «Вацко on air».

  • Апеляційний суд продовжив запобіжний захід Коломойському: тримання під вартою та заставу в розмірі 3,89 мільярдів гривень.
  • Коломойському вже оголосили декілька підозр: щодо заволодіння 9,2 мільярдами гривень «ПриватБанку» та щодо легалізації коштів, частина з яких перераховувалася на ТОВ «ФК Дніпро».
  • Бізнесмен свого часу був власником Дніпра, найкращим досягненням якого став вихід у фінал Ліги Європи-2015.