Яремчук отримав оцінки за дебют у старті Валенсії: команда українця розгромно програла Бетісу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1055
0 голосів
Яремчук отримав оцінки за дебют у старті Валенсії: команда українця розгромно програла Бетісу
Роман Яремчук. Фото: Getty Images
Попри дебютний вихід у старті, Роман Яремчук обмежився лише таймом ігрового часу в матчі чемпіонату Іспанії проти Реал Бетісу, в якому Валенсія програла з розгромним рахунком 0:3.

1 жовтня в рамках восьмого туру чемпіонату Іспанії Валенсія, яку представляє форвард Роман Яремчук, проводила виїзний матч проти Реал Бетісу. Для вітчизняного вболівальника цей поєдинок примітний тим, що український нападник вперше потрапив до стартового складу «кажанів».

Втім, дану гру Яремчук точно не зможе записати до свого активу, адже за перший тайм форвард не завдав жодного удару по воротах і в перерві матчу відправився на лаву запасних.

До цього моменту Валенсія вже програвала з рахунком 0:1, а по перерві пропустила ще двічі, натомість не зумівши відповісти бодай одним забитим голом. Як наслідок – розгромна поразка «кажанів» у Севільї з результатом 0:3.

Футбол. Іспанія. Ла Ліга.

Реал Бетіс – Валенсія – 3:0

Голи: Діао 41, Рока 52, Ез Абде 85

  • Яремчук за 45 хвилин ігрового часу удостоївся таких оцінок від аналітичних порталів: Sofascore – 6.6 (третій результат серед гравців старту), Whoscored – 6.0 (четвертий з кінця результат серед гравців старту).
  • Після цієї перемоги Бетіс обійшов Валенсію у турнірній таблиці, він з 12 балами – сьомий та у двох очках від єврокубкової зони. «Кажани» ж знаходяться на дев’ятому місці та мають десять пунктів.
  • Наступний матч Валенсія проведе 7 жовтня на виїзді проти Мальорки.