«Тему Слота та Шахтаря закрито»: журналіст розповів, чому нідерландський тренер не очолить «гірників»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
852
0 голосів
«Тему Слота та Шахтаря закрито»: журналіст розповів, чому нідерландський тренер не очолить «гірників»
Арне Слот. Фото: Google
Президент профспілки футболістів Нідерландів Євген Левченко прокоментував чутки щодо потенційної зміни тренера у донецькому Шахтарі.

Євген Левченко прокоментував можливість, що Арне Слот погодиться на пропозицію очолити донецький Шахтар:

«Не знаю, хто і навіщо це розганяє, але думаю, що цю тему закрито. По-перше, сам Фейєноорд так просто не відпустить головного тренера. Його сприймають тут максимально серйозно: команда грає у класний футбол, а у самого Слота хороші стосунки з вболівальниками та гравцями.

По-друге, судячи з мого спілкування з Арне, з усією повагою, але він не захоче переходити у Шахтар – тим більше зараз, коли у нашій країні йде війна. Так, він поважає свою родину та дітей, але гроші для нього не на першому місці. Він вважає, що якщо й є сенс переходити, то тільки до сильнішого чемпіонату», – заявив Євген в коментарі для ТаТоТаке.

  • Арне Слот працює головним тренером з 2019 року, до цього він був асистентом у різних командах Нідерландів.
  • Феєноорд очолив в грудні 2020 року, а навесні наступного року вивів команду до першого з 2002 року фіналу єврокубку, а саме Ліги конференцій, який програв Ромі (0:1).
  • У сезоні 2022/23 Арне Слот здобув «золото» нідерландського чемпіонату. Вперше з сезону 2016/17 Феєноорд став чемпіоном Нідерландів.