«Коли ця ганьба закінчиться?!»: реакція вболівальників Динамо на виліт із Кубку України від Оболоні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
287
0 голосів
«Коли ця ганьба закінчиться?!»: реакція вболівальників Динамо на виліт із Кубку України від Оболоні
Валерій Дубко та Олександр Андрієвський. Фото: ФК Динамо
Фанати київського Динамо вибухнули від лютті після чергової поразки улюбленого клубу, якої біло-синім завдала столична Оболоні в поєдинку 1/8 фіналу Кубка України (0:1).

Ще кілька таких фіаско і в київського Динамо не залишиться вболівальників. Хвиля гніву від фанатів столичного клубу після вильоту з Кубка України від Оболоні була дуже потужною.

Найбільше хейту було на адресу головного тренера біло-синіх Мірчу Луческу, якого більшість фанів Динамо відверто ненавидить з перших днів його перебування на чолі команди.

«Спорт Експрес» відібрав для своїх читачів найцікавіші коментарі:

mhins1: «Луческу геть з нашого клубу».

nataliiakan: «От і обіграла Динамо команда пивзаводу».

htotakyi: «Хочеться виколоти собі очі 😵».

eugenelytvynenko: «Скільки ще треба принижень? Коли ця ганьба закінчиться?!».

makssxz.11: «Старий залишає основного нападника поза заявкою,а іншого змінює на Шепелєва😂.В напружений момент він змінює Бражка,і випускає Рамадані,якій не зіграв і матч,якщо скласти всі хвилини до кучі😂».

uzbek_1488_: «З єврокубків вилетіли, з кубку України вилетіли, тепер залишилося тільки з чемпіонату в першу лігу вилетіти. Well done, Mister ✅».

m142himars: «Луческу здохне швидше ніж Сцуркіс його звільнить?».

avphmr: «4 місце в минулому чемпіонаті, виліт в 1/8 кубку, виліт з еврокубків, як низько ми впали, що ще має трапитись щоб будулая вже поперли з команди???».

sergiy6145: «Ахахахаха. Давайте більше фоток в кого яка татуха, зачіска чи хто яку музичку слухає. Але ж клоуни. Позорисько».

  • Динамо вперше з сезону 2012/2013 не зуміло подолати стадію 1/8 фіналу Кубка. Тоді команда зупинилися на стадії 1/16, програвши Шахтарю (1:4).