«Хачеріді гратиме безкоштовно»: президент Штурма розповів про запрошення ексзірки Динамо і збірної України

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2967
0 голосів
«Хачеріді гратиме безкоштовно»: президент Штурма розповів про запрошення ексзірки Динамо і збірної України
Євген Хачеріді. Фото: Google
За словами президента Штурма Івана Наконечного, колишній захисник Динамо та збірної України Євген Хачеріді гратиме за команду безкоштовно, адже центрбеку гроші не потрібні.

Президент аматорського Штурма з Іванкова Іван Наконечний у ексклюзивному коментарі сайту «Український футбол» розповів про те, як до команди вдалося запросити ексзахисника збрної України та Динамо Євгена Хачеріді.

За словами Наконечного, в цьому посприяли не менш імениті одноклубники, серед яких Володимир Лисенко та Сергій Погорілий:

«Євгенові хочеться ще побігати, отак і вмовили. До того ж, у нас виступає багато його друзів, тому йому цікаво пограти за Штурм. З нашим головним тренером він грає у збірній ветеранів, добре знайомий з Лисенком та Погорілим. До речі, Володимир йому запропонував пограти за нас, Євген відповів: «Я не проти».

Також президент клубу розповів про те, на яких умовах за Штурм гратиме центрбек:

«Хачеріді гратиме безкоштовно. Він сказав: «Гроші мені не потрібні». Також без зарплати грає Адерінсола Есеола. Вони отримують лише бонуси за гру, але це не надприродні суми».

  • Захисник у 2008-2018 роках представляв київське Динамо, провів за столичну команду 234 матчі, забивши вісім голів та віддавши два асисти.
  • Також Хачеріді у 2009-2017 роках був гравцем національної збірної України. У синьо-жовтій футболці зіграв у 51 грі, протягом яких відзначився трьома голами.
  • Після того, як залишив Динамо київське, виступав за Динамо брестське (2020-2021 роки, 21 гра). Також виступав за грецький ПАОК (2018-2019 роки, 11 матчів).
  • З закінченням виступів у Білорусі Хачеріді більше двох років перебував без клубу, поки не приєднався до аматорського Штурма.