Зозуля порівняв агентство з Верховною Радою: ексгравець розкрив, скільки у нього з Коноплянкою клієнтів

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
62
1 голос
Зозуля порівняв агентство з Верховною Радою: ексгравець розкрив, скільки у нього з Коноплянкою клієнтів
Коноплянка і Зозуля. Фото: Google
Ексфорвард Дніпра і збірної України Роман Зозуля розповів деталі своєї агентської діяльності, яку він розпочав разом зі своїм товаришем Євгеном Коноплянкою.

Після завершення ігрової кар’єри Роман Зозуля спільно із Євгеном Коноплянкою почали займатися агентською діяльністю. 

В інтерв’ю сайту «Український футбол» Роман розповів, що їхня компанія називається «Talented Birds» (Талановиті Пташки), а також розповів, скільки має клієнтів.

«В нас вже за два місяці роботи є 40 футболістів, за одне трансферне вікно ми здійснили понад 15 переходів, деякі агенти не можуть похизуватися такими результатами й після 5 років роботи. 

Як на мене, то це феноменальні цифри для початку, тим більше, що я аналізував, як працюють інші агенції і їх показники, деякі працюють вже по 10 років, за перші п’ять з яких, вони не показували таких результатів, маючи лише двох футболістів. Інші працюють 15 років і досі не мають навіть 40 футболістів».

Також Зозуля порівняв агентську роботу з Верховною Радою.

«У нас не тільки дніпровські футболісти, ми багато з ким спілкуємося. Але на цей ринок дуже важко заходити через монополію. Я вам так скажу: тут корупція за масштабами більша, ніж у Верховній Раді, я такого навіть не очікував, бо не дуже цікавився цією сферою, коли був футболістом. У мене волосся на голові немає, але якщо було, то воно б точно стало дибом від того, що тут відбувається», – сказав Зозуля.

  • Останнім клубом Зозулі був іспанський  Райо Махадаонда, який він залишив влітку 2023 року.
  • Коноплянка завершив кар’єру гравця після виступів за румунський ЧФР Клуж, який він покинув у січні 2024 року.