«У нас зараз немає фінансування»: тренер клубу Першої ліги відверто розповів про ситуацію в команді

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
336
0 голосів
«У нас зараз немає фінансування»: тренер клубу Першої ліги відверто розповів про ситуацію в команді
Лого ПФЛ. Фото: Google
Головний тренер ФСК Маріуполь Олег Краснопьоров розповів про стан справ у команді Першої ліги, яка має фінансові труднощі і нині шукає нового інвестора.

Гравці ФСК Маріуполь відмовилися виходити на гостьовий матч 12-го туру Першої Ліги проти ЮКСА через заборгованість керівництва.

Проте команда змогла знайти гроші на гру 13-го туру з Діназом (3:0).

Головний тренер ФСК Маріуполь Олег Краснопьоров в ексклюзивному коментарі сайту «Український футбол» розповів, що наразі відбувається в клубі:

«У нас зараз немає фінансування. Усім, думаю, відомо про те, яка ситуація у Маріуполя. Ми не зіграли з ЮКСА, гравцям вдалося знайти 80 тисяч гривень, щоб провести поєдинок проти Діназа. Ми звертаємося до небайдужих людей, допомогти нам знайти кошти, щоб зіграти проти Металурга.

У нас немає менеджера, посадовця у клубі, який би цим займався. Ми залишилися самі, це роблять гравці та тренери – ми шукаємо спонсора, який би допоміг врятувати Маріуполь. Шукаємо гроші на матч проти Металурга, щоб виграти час на пошук нового інвестора. У такий час, команда Маріуполь має зберегти своє існування в Україні».

  • Наразі ФСК Маріуполь займає шосте місце в групі Б Першої ліги, маючи 15 очок після 10 ігор.
  • Наступний матч команда має провести 26 жовтня на виїзді проти МФК Металург.