Дівчина, яка зрадила гравця Шахтаря, прокоментувала ситуацію: «У мене та у нього були стосунки з іншими»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
784
0 голосів
Дівчина, яка зрадила гравця Шахтаря, прокоментувала ситуацію: «У мене та у нього були стосунки з іншими»
Вінісіус Тобіас та Інгрід. Фото: Google
Бразильська модель Інгрід Ліма підтвердила інформацію про те, що батьком дівчинки, котру вона нещодавно народила, не є захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас.

Бразильський захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас втрапив у неприємну ситуацію – він дізнався, що не є батьком дитини, яку народила його дівчина.

20-річний футболіст «гірників» зробив ДНК-тест на батьківство, в результаті чого виявилося, що новонароджена дитина на ім'я Майте не є його дочкою.

Бразильська модель Інгрід Ліма підтвердила інформацію про те, що Вінісіус Тобіас не є батьком:

«Як усім уже відомо, ми з Вінісіусом вже давно не разом, і в цей період у мене з кимось були стосунки, і в нього теж. Ми обоє продовжували жити своїм життям, і в центрі всього цього опинилася Майте. Ми вирішили зробити ДНК-тест, і Майте – не донька Вінісіуса.

Я щиро прошу вас припинити нападати на нього, це було моє прохання, аби він не був присутній на пологах і не писав нічого про Майте доти, доки не буде проведений тест. Ми з Вінісіусом вже сіли та дружелюбно поговорили», – повідомила Інгрід Ліма в коментарі для CNN Brasil.

  • Нагадаємо, що Вінісіус перейшов до Шахтаря у лютому 2022-го з бразильського Інтернасьйоналя за шість мільйонів євро.
  • Через початок повномасштабної війни перейшов у мадридський Реал на правах оренди. За першу команду бразилець зіграв всього один матч.
  • Влітку 2024 року повернувся у розташування донецької команди та зіграв на даний момент п'ять матчів, в яких віддав два асисти.