Колишній гравець двох клубів УПЛ очолить національну європейську збірну? Відомий фахівець розставив всі крапки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
180
3 голоси
Колишній гравець двох клубів УПЛ очолить національну європейську збірну? Відомий фахівець розставив всі крапки
Мілан Обрадович. Скрін: YouTube
Сербський тренер Мілан Обрадович, відомий своєю грою за харківський Металіст, прокоментував ймовірність власного призначення на посаду головного тренера національної збірної Азербайджану.

Тренер Мілан Обрадович, який з 2019 по 2022 рр. очолював молодіжну збірну Азербайджану, поділився, що в ті часи ходили розмови щодо можливості його призначення головним тренером головної команди країни.

Також він розповів про зустріч з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим минулого року.

«Я чотири роки працював в Азербайджані й оточення президента запросило мене на звану вечерю. Мені вдалося поспілкуватися з президентом, було приємно. Чи була розмова про роботу в національній збірній? Ц розмова завжди десь там висить (усміхається). Ще коли працював у «молодіжці», такі розмови були».

Також Обрадович відповів на питання, чи готовий він очолити збірну Азербайджану.

«Чому б і ні? Я звик до цієї країни. Я впізнав менталітет, це важливо, щоб викладатися і давати максимум. Не можна просто так прийти в нову країну, не знаючи всі її таємниці, і ставити свою гру. Почувався в Азербайджані як удома, утім, як і моя сім'я», – цитує Обрадовича azerisport.com.

  • В Україні Обрадович в часи ігрової кар’єри на позиції захисника виступав за Металіст з 2006 по 2013 рр. (191 матч, вісім голів, шість асистів) та київський Арсенал у 2013 році (11 поєдинків);
  • Після відставки з азербайджанської «молодіжки» влітку 2022 року Обрадович перебуває без роботи.