«Про Мудрика я казав ще за Фонсеки»: ексзахисник Шахтаря спрогнозував наступний великий трансфер «гірників»

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
190
0 голосів
«Про Мудрика я казав ще за Фонсеки»: ексзахисник Шахтаря спрогнозував наступний великий трансфер «гірників»
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов висловився про Георгія Судакова, Михайла Мудрика, Анатолія Трубіна та інших перспективних українських футболістів.

32-річний захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов виокремив у нинішньому складі Шахтаря Артема Бондаренка та Георгія Судакова. Досвідчений футболіст вважає, що останній скоро може перебратися у топчемпіонат.

«Жора дуже додав ще в минулому сезоні. Він стає одним з лідерів Шахтаря. Від нього багато чого залежить на футбольному полі. Олександр Зінченко сказав, що він один із тих, хто скоро повинен піти кудись на підвищення. Думаю, що він легко зможе грати в АПЛ».

Кривцов також відзначив трансфер Анатолія Трубіна до Бенфіки та позитивно оцінив тенденцію трансферів українців до Європи.

«Радий за Трубіна та за усіх українців, які переходять у хороші чемпіонати. Це важливо для самих гравців, країни та молодого покоління. Вони будуть дивитися та розуміти, що Шахтар та Динамо – це не золота клітка, із якої неможливо вийти. Можна пограти два сезони й тебе заберуть у топклуб».

Також гравець зізнався, що ще за часів роботи Паулу Фонсеки у Шахтарі (2016-2019 рр.) відзначав талант нинішнього вінгера Челсі Михайла Мудрика.

«Коли Фонсека був у команді, я казав, що це гравець із великим потенціалом. Мабуть, було потрібно, аби пройшов час та з’явився тренер, який довірить на 100%. Міша провів вдалий минулий сезон в Лізі чемпіонів, і заслуговує грати за Челсі», – розповів Кривцов в інтерв’ю YouTube-каналу SportArena.

Нагадаємо, що в січні Челсі придбав Мудрика у Шахтаря за 70+30 мільйонів євро. Для «гірників» цей трансфер став найдорожчим в історії клубу.