Петраков не зміг реабілітуватися за ганьбу від аутсайдера: Вірменія програла македонцям та залишилася другою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
40
1 голос
Петраков не зміг реабілітуватися за ганьбу від аутсайдера: Вірменія програла македонцям та залишилася другою
Вірменія – Північна Македонія. Фото: Google
Сьогодні, 13 жовтня, збірна Вірменії, яку очолює колишній керманич нашої національної команди Олександр Петраков, зустрічалася з Північною Македонією. Гра завершилася з рахунком 2:0 не на користь підопічних українця.
  • Не рахуючи цієї зустрічі, то команди зустрічалися між собою 14 разів. На рахунку вірменів чотири перемоги, а у македонців – сім.
  • Останній поєдинок між командами відбувся 10 вересня. Тоді македонці в меншості обіграли суперника з рахунком 2:0.
  • У третьому турі Петраков і Ко зіграли внічию з Фарерськими островами (2:2), які є аутсайдером у квартеті. Такий результат можна сміливо назвати ганебним для Вірменії.

У першій половині гри вірмени виглядали переконливіше за своїх суперників. Господарі поля більше пробивали та контролювали м’яч, але вболівальники команди Петракова у першому таймі голів не побачили.

Відзначимо, що македонці забили на шостій хвилині поєдинку, але арбітр скасував взяття воріт через «‎положення поза грою».

У другій частині матчу гості стали діяти активніше та вирівняли гру, що на 72-й хвилині відобразилось і на рахунку. Гол до свого активу записав Міовські.

На 85-й хвилині Алімі поставив переможну крапку для македонців у цій грі.

Ліга націй, четвертий тур у групі С4

Вірменія – Північна Македонія – 0:2

Голи: Міовські, 72, Алімі, 85

  • В групі С4 у Лізі націй його команда займає друге місце, набравши чотири очки, а македонці з дев’ятьма пунктами лідирують.
  • Петраков очолив вірменську збірну в січні 2023 року. 
  • Заслужений тренер України відомий по роботі зі збірними країни різного віку. В 2019 році під його керівництвом українці стали чемпіонами світу серед молодіжних команд U-20. З серпня 2021 по грудень 2022 року Петраков був головним тренером національної збірної України.
  • У наступному матчі суперником збірної Вірменії буде команда Фарерських островів. Гра відбудеться 14 листопада о 19:00 за київським часом.