Металіст 1925 знову не зміг перемогти Маріуполь: команда ван Леувена не виграє три тури поспіль

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
79
0 голосів
Металіст 1925 знову не зміг перемогти Маріуполь: команда ван Леувена не виграє три тури поспіль
Патрік Ван Леувен. Фото: Google
Відбувся поєдинок в рамках десятого туру Першої ліги України, в якому харківський Металіст 1925 у домашньому поєдинку не зумів обіграти Маріуполь.

Сьогодні, 3 жовтня, відбувся матч десятого туру Першої ліги України. Металіст 1925 у домашньому поєдинку не зумів переграти Маріуполь.

У першому таймі вболівальники побачили лише один забитий м'яч. Арі Моура відкрив рахунок у зустрічі та вивів харків'ян вперед.

Друга половина зустрічі була більш насиченою на моменти. Маріуполь майже одразу після перерви зрівняв рахунок завдяки голу Пентелейчука.

Металіст 1925 намагався вирвати перемогу, проте так і не зумів забити вдруге. Таким чином, підопічні Патріка Ван Леувена не можуть виграти вже три тури поспіль.

Перша ліга України. Десятий тур

Металіст 1925 – Маріуполь – 1:1

Гол: Моура, 41 – Пентелейчук, 53

3 жовтня. 15:00. Київ. Стадіон «Лівий Берег»

  • У наступному матчі Першої ліги Металіст 1925 формально вдома прийматиме Кремінь. Гру заплановано на 9 жовтня. Початок о 17:00.
  • Маріуполь наступний тур пропускатиме. У 12-му турі команда на виїзді зіграє проти ЮКСА.
  • За підсумками зіграних турів Металіст 1925 наразі перебуває на четвертій позиції з 11-ма очками в турнірній таблиці групи В Першої Ліги. Маріуполь – на третьому місці з 12-ма балами.