Екстренер Шахтаря, з яким розірвали контракт після чемпіонства, дебютував у новій команді з перемоги: реакція

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
860
1 голос
Екстренер Шахтаря, з яким розірвали контракт після чемпіонства, дебютував у новій команді з перемоги: реакція
Ігор Йовічевич. Фото: ФК Лудогорець
Головний тренер Лудогорця Ігор Йовічевич, який раніше очолював донецький Шахтар, прокоментував свою першу перемогу на чолі болгарського колективу.

Головний тренер Лудогорця Ігор Йовічевич висловився після гостьової звитяги над Ботевом Враца (2:0) в рамках десятого туру чемпіонату Болгарії.

Коуч наголосив, що щасливий перемогти у дебютному матчі на чолі команди.

«Пишаюся, що є частиною Лудогорця. Дуже важливо почати з трьох очок. Був непростий матч. Я ще знайомлюся з місцевим футболом. В останні два дні ми відпрацьовували речі, які хотів побачити в матчі. Будемо йти крок за кроком, щоб мати більше контролю над грою. Задоволений перемогою і вітаю команду».

Йовічевіч пояснив, що хоче покращити найпершим.

«Я хочу покращити наш рух на полі та роботу з м'ячем. Ми повинні мати терпіння, коли володіємо м'ячем. Ще зарано робити великі зміни, але ми будемо працювати над кожним аспектом».

Також хорватський фахівець поділився очікуваннями від найближчого гостьового поєдинку проти Вікторії (Пльзень) в другому турі Ліги Європи.

«Ми повинні мріяти про велике. Поєдинки в Європі завжди дуже складні. Є ігри в Європі, де доводиться страждати, але потрібно вміти знайти варіант перемоги в будь-якій ситуації. У мене є досвід таких матчів, і ми не повинні робити помилок, якщо хочемо перемогти», – цитує Йовічевича Telegraph.bg.

  • Зазначимо, що Лудогорець посідає перше місце в таблиці національної першості, набравши 25 очок у дев’яти матчах;
  • Гру із Вікторією команда проведе 3 жовтня;
  • У сезоні 2022/23 Йовічевич очолював Шахтар із яким виграв чемпіонат України. Після завершення сезону керівництво «гірників» прийняло несподіване рішення достроково попрощатися із наставником.