Циганков забив перший гол в сезоні за Жирону: Довбик оформив дебютний асист

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1547
0 голосів
Циганков забив перший гол в сезоні за Жирону: Довбик оформив дебютний асист
Віктор Циганков та Артем Довбик. Фото: Getty Images
Півзахисник Жирони Віктор Циганков відзначився першим голом за іспанську команду в поточному сезоні Ла Ліги, а Артем Довбик – першим асистом. Все це сталося у матчі проти Гранади.

Вінгер Жирони Віктор Циганков відзначився прекрасним голом у грі чемпіонату Іспанії проти Гранади та відкрив лік не тільки м’ячам каталонської команди у даному матчі, а і своєму гольовому доробку у поточному сезоні Ла Ліги.

Українець прийняв м'яч метрів за п'ять від лінії карного майданчика, змістився дещо ближче до воріт та завдав ефектного удару в самісінську дев'ятку. Гарним пострілом Віктор відкрив рахунок у матчі.

Відео голу Циганкова дивіться у Telegram-каналі FanDay за посиланням.

А згодом до гольового доробку Жирони у матчі з Гранадою доклався і Артем Довбик, який на 35-ій хвилині асистував Давіду Лопесу. Дане взяття воріт стало вже третім для каталонської команди в даному матчі, а гольова передача форвада стала першою в складі Жирони.

Побачити асист Довбика ви також можете в Telegram-каналі FanDay за посиланням.

  • Загалом за час у Каталонії Циганков провів (не рахуючи гру з Гранадою) 23 матчі, в яких забив три голи та віддав сім гольових передач.
  • Довбик ж без урахування гри з екс-клубом Артема Кравця зіграв за Жирону чотири матчі, в яких відзначився одним забитим м'ячем.