«Мені краще промовчати»: Григорчук з Нефтчі розгромно зганьбився проти чемпіонів Азербайджану і зробив заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
231
2 голоси
«Мені краще промовчати»: Григорчук з Нефтчі розгромно зганьбився проти чемпіонів Азербайджану і зробив заяву
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Український головний тренер Нефтчі Роман Григорчук відреагував на розгромну гостьову поразку від Карабаха (0:4) в сьомому турі чемпіонату Азербайджану.

Головний тренер Нефтчі Роман Григорчук прокоментував поразку від чинного чемпіона Азербайджану Карабаха (0:4) в рамках сьомого туру чемпіонату.

Коуч пояснив, що не вийшло в його команди.

«План був такий, щоб ми розуміли, найкраще, що можемо зробити – гра в атаці. Сподівалися і хотіли більше контролювати м'яч. Не вийшло тією мірою, яку хотіли. Не тільки наша вина в цьому, але також велика сила суперника. Хотіли більше пресингувати попереду, ніж діяти в позиційній обороні».

Григорчук заявив, що йому потрібно більше часу на побудову команди.

«Бракує часу. Мені краще промовчати. Люди по-різному дивляться на цю ситуацію. Я приймаю всю критику на свою адресу. Я спокійний, вірю в кожного гравця. Ви побачите дуже хороший Нефтчі».

Наостанок тренер відповів, чи продовжує зберігатися до нього довіра з боку керівництва.

«Буде дуже некоректно, якщо відповідатиму за керівництво. Від себе хочу сказати, що ми спілкуємося з керівництвом. Воно з високими амбіціями й, виходячи зі спілкування з ними, я приходжу до того, що вони розуміють нас і необхідне для цього», – наводить слова Григорчука azerisport.com.

  • Зазначимо, що Григорчук очолив Нефтчі на старті цього сезону. Поки команда посідає дев’яте місце в турнірній таблиці, маючи в активі чотири очки;
  • Контракт фахівця з клубом чинний до 30 червня 2026 року.