«За всю гру був один удар у площину воріт – і той з пенальті»: Воробей – про гру Шахтаря в матчі проти Болоньї

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
349
0 голосів
«За всю гру був один удар у площину воріт – і той з пенальті»: Воробей – про гру Шахтаря в матчі проти Болоньї
Болонья – Шахтар. Фото: Google
Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував підсумок поєдинку першого туру Ліги чемпіоні між Болоньєю та «гірниками» (0:0).

У середу, 18 вересня, Шахтар на виїзді зіграв внічию із Болоньєю (0:0) у рамках першого туру основного етапу Ліги чемпіонів. Георгій Судаков на старті матчу не реалізував пенальті.

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» прокоментував підсумок поєдинку:

«Не програли – й це добре. Один пункт набрали. Теж важливо. Однак по грі Шахтаря в мене є дуже багато питань. Я не розумію ту гру, що зараз демонструє команда. Це тримання м’яча заради тримання м’яча! У Шахтаря за всю гру був один удар у площину воріт – і той з пенальті. Так матчі не виграють.

Шахтар підсів ще після десятої хвилини. Хороший старт, а потім віддали ініціативу. Чомусь в єврокубках таке явище вже не є чимось новим. У минулому сезоні було те саме. Чому так відбувається, мені важко сказати, бо я не перебуваю всередині команди. Однак фізично чимало гравців Шахтаря не готові – це факт».

  • Нагадаємо, що на цьому етапі Шахтар проведе вісім матчів. Очки будуть зараховуватися до загальної таблиці з усіх 36 учасників змагань.
  • Вісім найкращих клубів етапу ліги автоматично потраплять до 1/8 фіналу, тоді як команди, які посядуть місця з дев'ятого по 24, змагатимуться в стикових матчах, щоб забезпечити собі участь в 1/8 фіналу.
  • З повним розкладом поєдинків Шахтаря ви можете ознайомитися за посиланням.