«Ми просто реально слабші»: Кополовець поділився неочікуваним прогнозом на матч Чехія – Україна

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
262
0 голосів
«Ми просто реально слабші»: Кополовець поділився неочікуваним прогнозом на матч Чехія – Україна
Михайло Кополовець. Фото: Google
Колишній український футболіст Михайло Кополовець поділився очікуваннями від матчу підопічних Сергія Реброва у Лізі Націй проти національної команди Чехії.

Колишній український футболіст Михайло Кополовець поділився очікуваннями від поєдинку другого туру Ліги націй між збірними України та Чехії:

«Я нічого не очікую. А що очікувати? Ну от що ми можемо очікувати? Ви мене застали зненацька, тому що я нічого не очікую. А що можна очікувати після таких матчів? Хтось питає: Як ми так програємо проти Албанії? Так це дійсно наш рівень. Ми така збірна. Ми так граємо в футбол. Ми просто слабші від всіх команд, на жаль.

Справа не в характері і самовіддачі, ми просто реально слабші. От і все. Звісно, хотілося б, щоб ми виграли хоча б 1:0. Але чесно, я не знаю, на що ця збірна здатна. Я не бачу в жодному матчі, щоб вона… Хотілося, щоб ми виграли 1:0, але мені здається, що ми програємо», – сказав Кополовець в коментарі для NV.

  • Сьогодні національна збірна України зіграє з Чехією в матчі другого туру групи В1 Ліги націй 2024/25. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • Востаннє чеська та українська збірні зустрічалися між собою у товариській грі 8 вересня 2021-го (1:1).
  • Чехія – Україна: де та коли дивитися другий матч команди Реброва у Лізі Націй.