«Це для мене завжди було чимось особливим»: Коноплянка попрощався з національною збірною України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
149
0 голосів
«Це для мене завжди було чимось особливим»: Коноплянка попрощався з національною збірною України
Євген Коноплянка. Фото: Google
Колишній футболіст збірної України Євген Коноплянка попрощався з вболівальниками національної команди. Гравець завершив кар'єру у 34 роки.

Перед поєдинком першого туру Ліги Націй між Україною та Албанією відбулась церемонія, присвячена колишньому півзахиснику збірної Євгену Коноплянці.

Президент УАФ Андрій Шевченко вручив колишньому вінгеру футболку з 87-м номером. Саме стільки матчів він провів за збірну, забивши 21 гол.

Євген Коноплянка через соціальні мережі попрощався з вболівальниками національної команди:

«Представляти Україну на міжнародному рівні завжди було для мене чимось особливим. Це особлива відповідальність, особливі емоції і особлива підтримка. Я завжди викладався на полі на максимум і робив все можливе задля перемог нашої збірної.

Наразі цей шлях добіг кінця, і мене переповнюють почуття гордості та вдячності. Я вдячний усім, з ким я пройшов цей шлях на полі та поза ним, а також усім вболівальникам, які щиро та до останнього підтримували мене та збірну. Слава Україні!», – написав Коноплянка.

  • За час професійної кар'єри Євген встиг пограти за Дніпро та Шахтар, Севілью (Іспанія), Шальке 04 (Німеччина) та Краковію (Польща).
  • Коноплянка є третім бомбардиром збірної після Андрія Шевченка (48) та Андрія Ярмоленка (46).