«Важливо не забувати, що Ліга Націй – не якийсь прохідний турнір»: Шевчук зробив прогноз на гру Чехія – Україна

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
779
0 голосів
«Важливо не забувати, що Ліга Націй – не якийсь прохідний турнір»: Шевчук зробив прогноз на гру Чехія – Україна
В’ячеслав Шевчук. Фото: Google
Колишній захисник збірної України В’ячеслав Шевчук поділився очікуваннями від матчу підопічних Сергія Реброва у Лізі Націй проти національної команди Чехії.

Колишній захисник національної збірної України В’ячеслав Шевчук в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» поділився очікуваннями від поєдинку другого туру Ліги націй проти Чехії:

«Важливо не забувати, що Ліга націй – не якийсь прохідний турнір. Саме завдяки результатам у Лізі націй Україна потрапила і на Євро-2024. Перемога у групі може дати змогу Україні не лише піднятися до Ліги А, а й, за певних розкладів, полегшити потрапляння на чемпіонат світу 2026 року. Це добре розуміють і гравці, і наш головний тренер Сергій Ребров.

Обидві команди постараються виправити результати перших матчів, реабілітуватися за поразки. Не люблю я цю справу, прогнозувати. Є впевненість, що наші хлопці налаштовані лише на позитивний результат і віддадуть всі сили заради перемоги».

  • У вівторок, 10 вересня, національна збірна України зіграє з Чехією в матчі другого туру групи В1 Ліги націй 2024/25. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • Востаннє чеська та українська збірні зустрічалися між собою у товариській грі 8 вересня 2021-го (1:1).
  • Чехія – Україна: де та коли дивитися другий матч команди Реброва у Лізі Націй.