Клуб АПЛ відмовився від трансферу Крапивцова: що завадило голкіперу юнацької збірної переїхати до Англії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
173
0 голосів
Клуб АПЛ відмовився від трансферу Крапивцова: що завадило голкіперу юнацької збірної переїхати до Англії
Владислав Крапивцов. Фото: УАФ
Саутгемптон змушений відмовитися від трансферу Владислава Крапивцова через те, що голкіпер не набрав потрібну кількість балів за прийнятою в Англії системою для легіонерів.

Нещодавно з'явилася інформація, що воротар юнацької збірної України Владислав Крапивцов зацікавив два англійські клуби, які виступають в АПЛ.

Саутгемптон виявив максимально конкретний інтерес до гравця, проте в останній момент був змушений відмовитися від переходу 19-річного воротаря.

Владислав Крапивцов не набрав потрібну кількість балів за прийнятою в Англії системою для легіонерів, повідомляє ТаТоТаке.

Зазначається, що останню з тих «wild card», що залишилися, в Саутгемптоні, вирішили зберегти на зимове трансферне вікно для можливої заявки когось із новачків у першу команду.

Проте інтерес до Владислава Крапивцова зберігають ще один-два англійських клуби.

  • Голкіпер є вихованцем Дніпра. Минулого сезону він виступав за юнацьку команду Дніпра-1 та зіграв 25 поєдинків у чемпіонаті U-19.
  • Після зняття клубу з розіграшу УПЛ Владислав Крапивцов отримав статус вільного агента і наразі самостійно підтримує фізичну форму.