Колишній півзахисник Шахтаря знайшов собі нову команду: клуб зіграє проти Яремчука у Лізі Європи

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
302
0 голосів
Колишній півзахисник Шахтаря знайшов собі нову команду: клуб зіграє проти Яремчука у Лізі Європи
Олексій Кащук. Фото: Google
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Олексій Кащук знайшов собі нову команду. Футболіст перейшов в азербайджанський Карабах, який є суперником Олімпіакосу Романа Яремчука у Лізі Європи.

Колишній гравець донецького Шахтаря Олексій Кащук перейшов у Карабах у статусі вільного агента.

Контракт українського півзахисника з азербайджанським клубом розрахований до 30 червня 2026 року, повідомив Transfermarkt.

Олексій Кащук пізніше особисто підтвердив свій перехід:

«Угода з Карабахом – це найкраще рішення на даний момент, для того, аби повернутися у футбол. Хочу якомога швидше набрати свою оптимальну форму. Важливими факторами мого вибору стала постійна ігрова практика та участь клубу в єврокубках», – заявив гравець в коментарі для Legioners.ua.

Зазначимо, що контракт півзахисника з донецьким клубом сплив влітку цього року. Останні півроку він тренувався з командою U-19.

  • У минулому сезоні Олексій Кащук провів 12 зустрічей за Шахтар в усіх офіційних турнірах: чотири забиті голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює вартість 24-річного футболіста у 1,8 мільйони євро.
  • Карабах зіграє в основному етапі Ліги Європи з такими суперниками: Тоттенхем (Англія), Аякс (Нідерланди), Мальме (Швеція), Буде/Глімт (Норвегія), Ліон (Франція), Ельфсборг (Швеція), ФКСБ (Румунія), Олімпіакос (Греція).