Циганик заявив про борг гравців збірної України: історія тягнеться з Євро-2024

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
1148
2 голоси
Циганик заявив про борг гравців збірної України: історія тягнеться з Євро-2024
Збірна України незадовільнила вболівальників на Євро-2024
Журналіст Ігор Циганик розповів про борг гравців збірної України перед вболівальниками: на Євро-2024 команда Сергія Реброва розчарувала своїм виступом

Ведучий проєкту Циганик LIVE Ігор Циганик поділився думкою щодо прийдешніх матчів збірної України у Лізі Націй. Вже у найближчий вікенд головна команда країни зіграє проти Албанії, а наступного вівторка зіграє проти Чехії.

Ігор Циганик нагадав футболістам збірної України, що вони мають серйозний борг перед вболівальниками після Євро-2024. Тоді збірна України програла Румунії (0:3), виграла у Словаччини (2:1) та зіграла внічию з Бельгією (0:0). Чотирьох очок виявилося замало для того, аби вийти з групи.

«Насправді, зараз питання стоїть ребром: бути чи не бути? Можемо чи не можемо? Зробимо чи не зробимо? І ті футболісти, які зараз приїхали до розташування національної збірної, повинні чітко усвідомлювати, що вони заборгували вболівальникам цієї країни великий успіх. Заборгували те, що вони не зробили на чемпіонаті Європи. І зараз вони повинні себе реабілітувати», - заявив Циганик в ефірі програми Циганик LIVE. 

  • Збірна України не грала матчів після вильоту з Євро-2024. Остання гра команди Реброва відбулася 26 червня. Це був матч проти Бельгії на Євро-2024
  • Суперниками збірної України у Лізі націй стануть команди Грузії, Албанії та Чехії.