«У мене ще наявні борги за п'ять місяців»: колишні гравці Дніпра-1 розповіли про ситуацію в дніпровському клубі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
258
0 голосів
«У мене ще наявні борги за п'ять місяців»: колишні гравці Дніпра-1 розповіли про ситуацію в дніпровському клубі
Олег Горін. Фото: Google
Колишні гравці Дніпра-1 Олег Горін та Валерій Юрчук розповіли про ситуацію в дніпровському клубі наразі, а також про борги команди перед ними.

Колишні гравці Дніпра-1 Олег Горін та Валерій Юрчук в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповіли про борги дніпровського клубу перед футболістами:

Горін: «Ми ще не зовсім розійшлися, якщо так можна сказати. У мене ще чинний контракт та наявні борги за 5 місяців. Поки тільки лише обіцянки з їх погашення, остання обіцянка – до кінця серпня, поки чекаємо. Ми постійно на телефонному зв’язку, в останній раз цю тему обговорювали два тижні тому і раніше».

Юрчук: «Мені винні 10 зарплат, у зв’язку з чим я написав офіційну претензію до клубу, чекаю відповіді. Якщо не буде розрахунку, буду подавати до палати з вирішення спорів. Керівництво Дніпра-1 слухавку не бере. Хочу звернутися до УАФ. Чому футболісти зовсім не захищені від подібних ситуацій? Ніякої реакції, допомоги не було».

  • Нагадаємо, що в липні, напередодні старту нового сезону УПЛ, Дніпро-1 прийняв рішення знятися з розіграшу чемпіонату України через фінансові складнощі.
  • Клуб було засновано у 2015 році. Його найвищим досягненням на внутрішній арені є срібні нагороди УПЛ сезону 2022/23.