«Будьте терплячими та дайте час»: Почеттіно став на захист Мудрика і Ко, порівнявши молодь Челсі із Зіданом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1058
0 голосів
«Будьте терплячими та дайте час»: Почеттіно став на захист Мудрика і Ко, порівнявши молодь Челсі із Зіданом
Маурісіо Почеттіно на тренуванні своєї команди. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно вкотре наголосив на тому, що молоді гравці його команди не можуть одразу давати результат на-гора, а потребують часу, терпіння та довіри.

Маурісіо Почеттіно спробував вгамувати критику британських журналістів та особливо фанів Челсі на свою адресу, через погані результати «синіх» на старті нового сезону в АПЛ, виправдивши поразки тим, що команда в нього молода.

«Гравці - не машини. Наприклад, Реал заплатив великі гроші за одного футболіста, його звали Зінедін Зідан. Він був видатним гравцем, але через рік після підписання.

Зідан почав грати на високому рівні через 7-8 місяців, йому було 26-27 років. Коли ви підписуєте гравця, якому 18, 19, 20, 21 рік, будьте терплячими та дайте йому час», – наводить слова Почеттіно Фабріціо Романо.

  • 22-річний Михайло Мудрик перейшов у Челсі з Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів (70 + 30).
  • У поточному сезоні Англійської Прем'єр-ліги українець зіграв три поєдинки, в яких результативними діями не відзначався.
  • Після чотирьох матчів в англійській Прем'єр-лізі команда Маурісіо Почеттіно набрала чотири очки і посідає 12 місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Наступний поєдинок синіх в АПЛ відбудеться сьогодні, 17 вересня. Команда Маурісіо Почеттіно вирушить в гості до Борнмута нашого Іллі Забарного. Початок гри 5 туру англійської Прем'єр-ліги о 16:00 за Києвом.
  • Контракт українського півзахисника з англійським клубом чинний до 2031 року.