Колишнього головного тренера Шахтаря можуть вигнати з його клубу заради Зідана: цього вимагає особисто Роналду

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
656
3 голоси
Колишнього головного тренера Шахтаря можуть вигнати з його клубу заради Зідана: цього вимагає особисто Роналду
Кріштіану Роналду та Луїс Каштру. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер Шахтаря Луїш Каштру (2019-2021), який нині очолює Аль-Наср, може бути звільнений зі своєї посади. Йому на заміну розглядають Зінедіна Зідана.

Аль-Наср може змінити Луїша Каштру на Зінедіна Зідана на посаді головного тренера.

Як повідомляє журналіст Хосе Фелікс Діас з видання Marca, головна зірка команди Кріштіану Роналду отримав більше повноважень у спортивному керівництві Аль-Насра і не соромиться вказувати на Зідана, як альтернативу Каштру.

Спортивним директором Аль-Насра є ще одна легенда мадридського Реалу Фернандо Йєрро, однак остаточне рішення все одно залишається за вищим керівництвом клубу в особі президента.

Щодо позиції самого Зідана, то це не перша пропозиція із Саудівської Аравії, яку він отримує. Проте головним варіантом після відходу з Реалу для нього завжди була збірна Франції.

  • Нагадаємо, що посеред сезону 2015/16 Зідан очолив основу Реалу, затримавшись в клубі на три роки. Навесні 2019-го він повернувся до Реалу і працював з ним до кінця сезону 2020/21. З того часу коуч перебуває без роботи;
  • На чолі Реалу Зідан виграв три Ліги чемпіонів, дві Ла Ліги, по два Суперкубки УЄФА та Іспанії та два Клубних чемпіонати світу;
  • Роналду грав під його керівництвом із січня 2016-го по літо 2018-го (114 матчів, 112 голів і 30 результативних передач).