«Все гавкає, але не кусається»: англійські ЗМІ знищили Мудрика після матчу Челсі в Лізі конференцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
420
1 голос
«Все гавкає, але не кусається»: англійські ЗМІ знищили Мудрика після матчу Челсі в Лізі конференцій
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Челсі у першому матчі фінальної кваліфікації Ліги конференцій переміг швейцарський Серветт (2:0), але оглядачі ЗМІ з Великої Британії все одно залишилися незадоволені грою українця Михайла Мудрика.

Сезон новий, а претензії старі. Британські журналісти знову залишилися незадоволені рівнем гри українського легіонера Челсі Михайла Мудрика. Цього разу нашому співвітчизнику перепало за невиразну гру проти швейцарського Серветта у першому поєдинку фінальної кваліфікації Ліги конференцій (2:0).

Sport-express.ua провів ранковий моніторинг провідних британських спортивних ЗМІ, виокремивши написане про українця.

Football London – 5/10

«Мав чудовий шанс на 28-й хвилині відкрити рахунок, але завчасно ударив по воротах і м'яч полетів повз ближню штангу. Окрім цього, він взагалі не зміг включитися в гру. Трохи краще виглядав у другому таймі».

The Sun – 4/10

«Про Мудрика можна сказати «все гавкає, але не кусається». Український вінгер має шалену швидкість і величезний багаж трюків, але ні те, ні інше не допомагає йому суттєво впливати на хід гри. Продовжуй він так грати, і Рахім Стерлінг може мати майбутнє в Челсі».

90 min – 4/10

«Важко було відірвати погляд від електричного українця. Він проскакував повз захисників, що відставали, і завершував ходи з тривожною відсутністю кінцевого результату. Розчаровує, але захоплююче спостереження».

Goal – 3/10

«Намагався впливати на гру, але кілька разів віддавав втрачав м’яч, що викликало розчарування головного тренера».

  • Поєдинок-відповідь між Серветтом та Челсі заплановано на 29 серпня.
  • Початок гри у Женеві о 21:30 за Києвом.