Селезньов потренувався з жіночою командою Миная, легенду зуміли здивувати: відео моменту і реакція екснападника

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
283
1 голос
Селезньов потренувався з жіночою командою Миная, легенду зуміли здивувати: відео моменту і реакція екснападника
Євген Селезньов. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України, Шахтаря, Дніпра та ще низки клубів Євген Селезньов вирішив провести майстер-клас гравчиням закарпатського Минаю.

Євген Селезньов повернувся на поле! Однак лише на певний, нетривалий час. Колишній форвард збірної України відвідав тренування жіночої команди Миная, після якого розповів, що був відверто вражений рівнем та безкомпромісністю боротьби у дівочому футболі. 

«Дуже вдячний, що мене запросили. Я здивований в дуже хорошому плані. Це майбутнє країни, це напрямок країни, куди потрібно прагнути. Дуже тішить, що на Закарпатті є жіночий футбол, тому що якщо цьому приділятимуть більше уваги, юнацькому спорту, то для країни це буде добре.

Це діти, але вони працюють на 100%, у них велике бажання чогось досягнути. Неважливо, який це спорт, чоловічій чи жіночій. Я чотири роки прожив на Закарпатті, я бачу, що у такий важкий час ці люди роблять дуже багато, щоб цей регіон розвивався», – сказав Селезньов у коментарі пресслужбі Минаю.

▶️  Відео, як Селезньов з жіночою командою Минаю тренувався дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Селезньов за час професійної кар'єри грав за Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), турецькі Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, закарпатський Минай, Колос з Ковалівки, іспанську Малагу та російську Кубань.
  • Євген завершив кар'єру в березні 2023 року. Він входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.