Трубін отримав травму у грі за Бенфіку: чи зможе розраховувати Ребров на голкіпера у збірній Україні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
432
0 голосів
Трубін отримав травму у грі за Бенфіку: чи зможе розраховувати Ребров на голкіпера у збірній Україні
Анатолій Трубін. Фото: Google
Відомий спортивний лікар Дмитро Бабелюк оцінив характер травми українського воротаря лісабонської Бенфіки Анатолія Трубіна і дав свій прогноз щодо його відновлення.

Бенфіка оприлюднила інформацію одразу щодо восьми травмованих гравців команди, серед яких опинився і Анатолій Трубін, який отримав розтягнення лівого гомілкостопного суглоба.

Оперативно оцінив травму українця телеграм-канал «Hospital Pass». На думку спортивного лікаря Дмитра Бабелюка, гравець Бенфіки має шанси зіграти за збірну України у вересневих матчах:

«Традиційно, розрив звʼязок і «повний букет» в гомілкостопі викидує гравця приблизно на чотири чи п'ять тижнів. У цьому випадку у Анатолія діагностований всього лиш розтяг. Плюс – він зміг дограти гру на фоні дискомфорту. Можна прогнозувати, що кіперу дадуть тиждень, щоб відновитися і він потенційно може пропустити наступний матч Бенфіки.

До першого матчу збірної трохи менше трьох тижнів, то ж Анатолій мав би бути повністю готовим до матчів під керівництвом Реброва. Часто, взагалі, розтягу не надається достатньо уваги і гравці продовжують тренуватися і грати, застосовуючи жорстке тейпування суглоба».

  • Нагадаємо, що після двох турів Бенфіка має в доробку три залікові бали та посідає десяту сходинку у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги.
  • Зазначимо, що Анатолій Трубін став одним з головних ковалів успіху Бенфіки у поєдинку другого туру португальської Прімейра-ліги проти Каза Пії (3:0).
  • У наступному турі «орли» вдома прийматиме Ештрелу Амадору. Поєдинок заплановано на 24 серпня, початок гри о 22:30 за київським часом.
  • Анатолій Трубін перейшов до Бенфіки влітку 2023-го із Шахтаря, підписавши контракт до 30 червня 2028 року.