Легенда Шахтаря завершив кар’єру гравця і став агентом: він буде працювати у компанії Шаблія Prostar

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
351
1 голос
Легенда Шахтаря завершив кар’єру гравця і став агентом: він буде працювати у компанії Шаблія Prostar
Томаш Хюбшман. Фото: Google
Колишній півзахисник донецького Шахтаря та національної команди Чехії Томаш Хюбшман завершив ігрову кар’єру і тепер буде заробляти агентом у компанії Вадима Шаблія.

Томаш Хюбшман, якого українські вболівальники знають за виступами у складі донецького Шахтаря з 2004-го по 2014-й рік, прийняв рішення завершити свою кар’єру.

Чех переходить працювати у компанію Pro Star Agency українського агента Вадима Шаблія та планує продовжувати співпрацю з Яблонцем у спортивному відділі клубу, але конкретну роль ексфутболіста буде визначено пізніше. Про це повідомила пресслужба чеського клубу.

Ексхавбек вже висловився про завершення кар’єри, згадавши одного з керівників Яблонеця.

«Роки в Яблонеці втекли як вода, ми пережили чудові часи, двічі грали в основній сітці єврокубків, кілька разів потрапляли до трійки найкращих, грали у кількох фіналах Кубка Чехії. 

Це був гарний період, але час не зупинити. Тепер переді мною стоїть новий виклик: я передам свій досвід молодим гравцям, щоб вони могли побудувати успішну та довгу кар'єру. Я також радий, що ми з паном Пельтою порозумілися як у 2014 році, коли я залишив донецький Шахтар, так і зараз із моєю новою роллю у футбольному середовищі», – сказав Хюбшман.

  • Хюбшман грав за Шахтар у 2004-2014 роках та виграв з донецькою командою купу трофеїв. Головним його титулом у складі донеччан є Кубок УЄФА сезону 2008/2009.
  • Останнім клубом, за який виступав 42-річний Томаш з 2014-го року, був чеський Яблонець.