«До вчорашнього дня все було добре»: директор Вікторії прокоментував зрив гри Першої ліги через повітряну тривогу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
56
0 голосів
«До вчорашнього дня все було добре»: директор Вікторії прокоментував зрив гри Першої ліги через повітряну тривогу
Стадіон «Ювілейний». Фото: ПФЛ
Матч між сумською Вікторією та Діназом з Вишгороду не стартував своєчасно через затяжний сигнал повітряної тривоги. Директор команди-господарів прокоментував ситуацію.

Сьогодні, 7 серпня, о 13:00 на стадіоні «Ювілейний» у Сумах мав стартувати матч першого туру в групі В Першої ліги між «Вікторією» та «Діназом».

Через повітряну тривогу, яка триває понад добу, старт матчу не відбувся. Пізніше було вирішено, що зустріч перенесуть на невизначений термін.

Директор Вікторії Геннадій Ткаленко прокоментував для «УФ» перенесення матчу місцевої команди з Діназом:

«В понеділок отримали від військової адміністрації дозвіл на проведення матчу, все було нормально. Наступні ігри – на кубок та другий тур чемпіонату – ми граємо на виїзді, а там будемо дивитися. Якщо буде все нормально з тривогами – будемо грати у Сумах, якщо ні, то будемо приймати відповідні рішення.

На моїй пам’яті лише одна гра прямо сильно затягнулася. Що буде цього сезону – поки не знаю. Якби було якесь розуміння раніше, то, може, б перенесли цю гру одразу. Але до вчорашнього дня, коли почалася тривога, все було добре, ми грали й товариські ігри, а на даний час така неприємна ситуація».

  • У минулому сезоні Вікторія фінішувала на сьомій сходинці в чемпіонській групі Першої ліги, набравши 39 залікових пунктів.
  • Діназ у свою чергу був за крок від вильоту і став п'ятим у групі вибування з 30-ма очками в активі.